12 Temmuz 2014 Cumartesi

Miskolc'te nerede kalınır?

Merhaba,

Uzun zamandır düşünüyorum bu başlığı.. Aslında çok fazla deneyimim yok bu konuda ama bir kaç alternatiften bahsetmek istiyorum.

1.City Hotel Miskolc:
2012 Aralık'ta bu şehre ilk kez geldiğimizde, burada kalmıştık. Şehir merkezine yürüyüş mesafesinde (10-15dakika), kahvaltısı idare eder :) Bize uygun pek birşey yok yurtdışında ne yazıkki, ya da benim kahvaltı anlayışıma pek uygun değil en azından :) Ama aç kalmayacak kadar doyabilirsiniz :)
İnternet bağlantıları hızlı ve odalarda kesintisiz. Temizliği gayet iyi, zaten şehrin iyi otellerinden birisi, havuzu -yada saunası-var. Biz kullanmamıştık o yüzden pek detaylı bilemiyorum. Personeli gayet iyi ve yardımsever.. Fiyatları konusunda net bir bilgim yok, onu booking.com'dan güncel olarak takip edebilirsiniz.

2.Kikelet Hotel Tapolca:
Haziran 2013'te geldiğimizde 2 hafta bu otelde konaklamıştık. Otel Tapolca'da, Cave Bath'e yürüme mesafesinde, temiz bir otel. Odalar mutfaklı, kendiniz yemeğinizi pişirebilirsiniz dilerseniz. İnternet burada da sıkıntısızdı. Tapolca konum itibari ile şehir merkezine uzak, ancak otobüslerle ulaşım sağlayabilirsiniz.

3.Tölgyfa Panzio:
Açıkçası bu otelde biz kalmadık, yalnız buraya gelen bir Türk aileyle tanıştık, onlar orada kalıyorlardı, sahipleriyle sohbet etme fırsatım oldu. Çok yardımsever ve güleryüzlü insanlar.
Pansiyonun bahçesinde mangal yapacak yerler var. Ortak mutfak var, yemeğinizi hazırlayabileceğiniz.Ayrıca bir yüzme havuzu ve çocuklar için oyun parkı mevcut. Dışarıdan pek büyük durmayan pansiyon, açıkçası benim favorim oldu.Gayet temiz düzenli ve kullanışlı duruyor. Fiyatları da gayet cazipti. Tapolca'da yer alan pansiyonun mail adresine internetten ulaşabilir, mail yoluyla sahipleriyle anlaşabilirsiniz :)

4.Centrum Apartments:
İşyerindeki 3 yabancı arkadaşım bu pansiyonda kalıyorlar, burada da küçük bir mutfak mevcut. Şehir merkezinde sayılan pansiyonun fiyatları da ekonomik bildiğim kadarıyla..

5.Uni Hotel:
Üniversite kampüsünün içinde yer alan Uni Hotel, fiyat açısından öğrencilere yönelik bir yer :) Detaylara booking.com'dan ulaşabilirsiniz.

Aklıma gelenler bunlar şimdilik..

Saygılar,
Gökçe D.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder